Certificaat "West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen" voor Greenbridge

Het Charter Duurzaam Ondernemen is een hulpinstrument om het bedrijfsbeleid rond duurzaam ondernemen te structureren en te werken aan continue verbetering van de prestaties op milieu, sociaal en economisch vlak. 

Tijdens een academische zitting te Hooglede op 28 juni 2011 overhandigde West-Vlaams Provinciegouverneur Paul Breyne het jaarcertificaat 2011 van het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen aan Marianne Martens, CEO GreenBridge.

Het GreenBridge wetenschapspark richt zich als duurzaam bedrijventerrein tot startende en doorgroeiende bedrijven met focus op nieuwe energietechnologieën, en draagt duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Het gelijknamige incubatie- en innovatiecentrum biedt tevens eminente ondersteuning aan alle uitdagingen waarmee jonge bedrijven - hightech start-ups & spin-offs in het bijzonder - te maken krijgen. In synergie met het energiekennisplatform Power-Link geldt GreenBridge als broedplaats voor de industrieel-technologische energie-economie én als bedrijventerrein dat alternatieve energie-toepassingen implementeert en demonstreert.

 
Delen
Deel dit bericht