Voorjaarsschoonmaak bedrijventerreinen Oostende

Date: 
5 June 2015 08:00 to 14:00
Location: 
Bedrijventerreinen Oostende


Ergert u zich ook aan het zwerfvuil dat rondslingert op het bedrijventerrein? Lege blikjes en flesjes, zakken afval en andere zaken worden al te vaak achteloos achtergelaten door passanten en laten een slordige indruk na. Dit komt het imago van de bedrijven en het bedrijventerrein niet ten goede.

Het Economisch huis Oostende, Stad Oostende, POM West-Vlaanderen en de West-Vlaamse intercommunale (WVI) slaan de handen in elkaar en organiseren samen een zwerfvuilactie op de bedrijventerreinen Plassendale en Stene. De grote voorjaarsschoonmaak van de bedrijventerreinen in Oostende vindt plaats op 5 juni tussen 8.00 uur en 14.00 uur.

Het zwerfvuil op het openbaar domein wordt verwijderd door De Duinenwacht. Alle bedrijven op de betreffende terreinen kunnen aansluiten en hun eigen terrein van zwerfvuil ontdoen op 5 juni. Let wel, het betreft hier enkel zwerfvuil en geen bedrijfsafval! Elk bedrijf kan zelf bepalen op welk moment van de dag werkgevers en werknemers de handen uit de mouwen steken. Met een paar mensen per bedrijf een kwartiertje opruimen levert al een mooi resultaat op. De POM West-Vlaanderen bezorgt het nodige materiaal.

De deelnemende bedrijven kunnen het opgehaalde zwerfvuil om 14.00 uur deponeren bij IVOO in de Klokhofstraat 2 in Oostende. Daar wordt een kort foto-persmoment voorzien op 5 juni om 15.00 uur, waarbij al het opgehaalde zwerfvuil wordt 'tentoon' gesteld. Alle deelnemende bedrijven zijn van harte welkom.

Wilt u een handje toesteken, aarzel dan niet en registreer uw deelname vóór 1 juni 2015 via deze webpagina. Voor bijkomende inlichtingen kunt u ons contacteren via peter.clauwaert@pomwvl.be.

De kosten voor de zwerfvuilactie op de bedrijventerreinen wordt gedragen door de WVI en het Agentschap Ondernemen (VIA – Vlaanderen In Actie).

 

 

break

 

 

 
 
Share
Deel dit bericht