Death of the Salesman * GreenBridge Ontbijtsessie met Roeland Delrue (Showpad)

Datum: 
5 september 2017 07:30 t.e.m. 10:30
Locatie: 
GreenBridge, Wetenschapspark 1, 8400 Oostende

New times, new games, new rules! In deze spannende GreenBridge ontbijtsessie deelt Roeland Delrue, product manager van Showpad, zijn inzichten over de evolutie en toekomst van Sales. Ook krijg je een blik achter de schermen van het doeltreffende sales apparaat van Vlaanderens meest succesvolle startup.

Voor wie de voorbije jaren op een onbewoond eiland vertoefde, het Gentse Showpad is hot! Worldwide. Hun innovatieve sales tool is een echte game changer in de markt. De afgelopen 6 jaar groeiden ze uit tot een wereldspeler met 200 medewerkers en kantoren in Gent, San Francisco en Londen. Lees het artikel in De Tijd.

What's the fuzz & what's it all about? Ontdek het in GreenBridge!

Roeland Delrue  studeerde in Gent en San Francisco, werkte voor KBC in New York en nu intussen al vier jaar lang voor Showpad in San Francisco. Op 5 september houdt hij halt in België en meerbepaald in GreenBridge, Oostende. Als productmanager van Showpad weet hij beter dan wie ook wat er zich mondiaal afspeelt in de ingrijpende omwenteling die Sales doormaakt. Deze ontbijtsessie is geen Showpad road show, wel een persoonlijke blik van Roeland op de toekomst en een must voor iedereen die wil verkopen en blijven verkopen. Een interview met hem lees je hier.

De officiële uitnodiging volgt binnenkort, maar pin dinsdag 5 september 2017 al vast in jullie agenda.
Zoals altijd starten we fris om 7u30 met een kraakvers ontbijt.

Een aanrader!Gratis event - inschrijven verplicht - annuleren kan tot 48u voor het event - No show fee = €30

 
Delen
Deel dit bericht