Doe samen met GreenBridge mee aan de Eneco Clean Beach Cup

Datum: 
22 maart 2015 14:00 t.e.m. 17:00
Locatie: 
Strand van Oostende

Op de eerste zondag van de lente pleiten Eneco en 17 Belgische surfclubs voor minder plastic en andere troep door een grote strandschoonmaak. Met de Eneco Clean Beach Cup neemt ons land deel aan de opruimactie die Surfrider Foundation Europe voor de 20ste keer wereldwijd organiseert. Stad aan Zee Oostende strijdt graag mee en is dit jaar het middelpunt van waar Studio Brussel live uitzendt.

Waarom?

De plastic massaproductie blijft pijlsnel stijgen en de catastrofale gevolgen blijken vernietigend voor mens en het marien milieu.

De zee opruimen is onmogelijk maar 80 procent van het strandafval spoelde uit zee aan. Door de kust schoon te vegen, tonen we het enorme probleem en hopen we iedereen, consumenten en beleidsmakers, wakker te schudden want het tij is helaas nog niet gekeerd.

 

Deelnemen

Kom op 22 maart tussen 14u en 17uur naar de surfclub van Oostende en registreer je ter plaatse. Je krijgt dan materiaal om het strand mee op te ruimen.

GreenBridge verzamelt na registratie bij de laatste paal van de Venetiaanse Gaanderijen en voorziet een hapje, drankje en een leuke attentie voor diegene die zich via deze weg inschrijven.

 

Alvast bedankt voor je support en deelname!

Je kunt niet deelnemen, maar wil wel jouw steentje bijdragen? Volg de 10 tips om je plastic voetafdruk te verkleinen. Bekijk de tips hier.


 

Inschrijven

 
Delen
Deel dit bericht