Funding@Network

Datum: 
2 juli 2015 17:45 t.e.m. 21:00
Locatie: 
Innovatiecentrum West-Vlaanderen, Etienne Sabbelaan, 51, Kortrijk

U start een innovatief project, u wil een groeisprong maken of u plant een overname. Voor ambitieuze ondernemersprojecten zoals deze is voldoende kapitaal bijzonder belangrijk.De zoektocht naar de optimale financieringsmix is echter geen sinecure: het is een tijdrovend proces en vaak weet u niet bij welke financieringspartner u best kan aankloppen.Als starter, spin-out, spin-off of gevestigde onderneming beseft u ook dat u wellicht meerdere financieringsbronnen tegelijk moet aanspreken. Maar  hoe bepaalt u deze mix en welke financieringsbronnen zijn het meest geschikt voor uw project?

FINMIX, een project van Agentschap Ondernemen, geeft u als ondernemer de mogelijkheid om uw project voor te stellen aan een panel van financieringsexperten.  De AO-accountmanagers  nemen uw businessplan onder de loep en bereiden u voor op uw presentatie voor het Finmix-panel dat u adviseert over de meest aangewezen financieringsmix.

Deze infosessie is voor u relevant indien u wil weten:

  • Of het zinvol is uw plannen voor te stellen  -aan een  panel van experten.
  • Welke alternatieve KMO-vriendelijke financieringskanalen er bestaan als eigen middelen en bankfinanciering niet volstaan om uw financieringsbehoefte in te lossen.
  • Welke verschillende types risicokapitaalverschaffers er bestaan en of deze aansluiting vinden bij KMO-verwachtingen rond zelfstandigheid en onafhankelijkheid

Dit event is bedoeld voor zaakvoerders van startende en gevestigde bedrijven met een vernieuwend projectplan.

Programma 

  • 17.45 uur: Onthaal
  • 18.00 uur: Inleiding (Dominique De Geest - Innovatiecentrum)
  • 18.10 uur: FINMIX (Iris Detavernier - Agentschap Ondernemen West-Vlaanderen) met een getuigenis van een ondernemer die deelgenomen heeft aan het Finmix-traject en van een  Finmix-expert
  • 19.00 uur: Vraagstelling
  • 19.30 uur: Verzorgde netwerkreceptie met hapjes
  • 21.00 uur: Einde

 

Voor deze sessie wordt een bijdrage gevraagd van € 30 (excl. btw). Een factuur wordt je opgestuurd. De plaatsen voor deze sessie zijn beperkt, gelieve snel te reageren! 
Inschrijven kan, door uw facturatiegegevens te bezorgen aan sabrina.velle@innovatiecentrum.be
 
Delen
Deel dit bericht