georganiseerd door externe partner: EU CLEANTECH FORUM 2018

Datum: 
14 mei 2018 10:00 t.e.m. 16 mei 2018 17:00
Locatie: 
Antwerpen

Dit jaar organiseert Cleantech Group in samenwerking met FCA-VITO en haar partners het EU Cleantech Forum in Antwerpen! Noteer alvast 14-16 mei 2018 in uw agenda!

Deze jaarlijkse bijeenkomst van de Europese Cleantech community biedt een uitgebreid 3-daags programma met exclusieve mogelijkheden om te netwerken, deals te sluiten en nieuwe trends op het vlak van cleantech te ontdekken. Talloze lokale, invloedrijke leiders mengen zich met onze Europese gasten: ondernemers, CEO’s van start-ups en groeibedrijven, investeerders, corporate venture funds, …  Kortom de belangrijkste jaarlijkse bijeenkomst van cleantech aanbieders en gebruikers in Europa.

 

Programma en thema

Gezien de locatie – Antwerpen! – richt het thema van deze editie zich volledig op de unieke kenmerken van Europa’s meest geïndustrialiseerde regio:

‘Industry Hubs voor de toekomst: Decentralisatie, Decarbonisatie en Digitalising’.

Bekijk hier alvast het voorlopige programma.

 

Speciaal tarief voor Vlaamse start-ups en KMO’s

Voor Vlaamse start-ups* en KMO’s* kunnen wij een inkomticket voor dit 3-daagse evenement aan een vast verlaagd tarief van 1.000 dollar exclusief BTW aanbieden. De tarieven voor overige bedrijven kan u hier bekijken. 

  • Vlaamse start-up <5 jaar
  • Vlaamse KMO >5 jaar (max 250 werknemers)

Voldoet uw bedrijf aan één van de bovenstaande voorwaarden, stuur dan een mail naar info@fca.be en u ontvangt van ons een reductiecode waarmee u zich kan registreren op de EU Cleantech Forum website.

 

Contact en info

Sonja Van den Bergh

T: +32 3 295 22 72 – E: info@fca.be

Website EU Cleantech Forum: https://www.cleantech.com/event/cleantech-forum-europe/

 
Delen
Deel dit bericht