Netwerkontbijt : LinkedIn voor innovatieve ondernemers

Datum: 
19 april 2016 07:30 t.e.m. 10:00
Locatie: 
GreenBridge, Wetenschapspark 1, Oostende
Community GreenBridge Blue Growth

Tweemaandelijks organiseren GreenBridge & ING een interactief Netwerkontbijt. Croissant uit het vuistje, contacten leggen met collega innovatieve starters en een gastspreker rond een relevant thema. De tweede sessie spitst zich toe op het gebruik van LinkedIn voor innovatieve ondernemers.Ontdek in een no-nonsense sfeer welke mogelijkheden LinkedIn voor u heeft !

Elke innovatieve ondernemer is actief op LinkedIn, hét sociale medium voor de professional. Ruim 2 miljoen Belgen hebben een profiel op LinkedIn aangemaakt. Velen gebruiken dit platform jammer genoeg niet op de meest efficiënte manier. Vaak komt dit omdat de mogelijkheden van LinkedIn onbekend en dus onbemind zijn. Bij correct gebruik is LinkedIn echter een krachtig netwerkinstrument voor het genereren van leads en leggen van contacten. 

Nic De Ruyver, Manager Personal Banking bij ING België, komt je de kneepjes van het vak leren in een interactieve sessie.

Het belooft een workshop te worden in een pragmatische, no-nonsense stijl waarbij Nic u zal inwijden in de geheimen van LinkedIn. Hij verzekert ons dat iedereen iets zal bijleren. Benieuwd? Schrijf je dan snel in.

 

Programma


 7:30  Onthaal met ontbijt

 8:30  LinkedIn door Nic De Ruyver

  • Wat is LinkedIn?
  • Hoe maak ik een goed profiel?
  • Hoe krijg ik mijn off-line netwerk in LinkedIn?
  • Hoe breid ik mijn netwerk uit en doe ik aan prospectie?
  • Bedrijfspagina versus privé pagina
  • Do’s & don’ts
  • Tips & Tricks
  • ...

 

10:00 Vragenronde

 

Dit event is gratis maar inschrijven is verplicht. Omwille van het interactieve karakter van dit event zijn de plaatsen beperkt.

Gelieve ons 3 dagen op voorhand te verwittigen indien u niet aanwezig kunt zijn. Indien u niet verwittigt, zien wij ons genoodzaakt een administratieve kost van €20 in rekening te brengen.

DIT EVENT IS VOLLEDIG VOLZET. U KAN ZICH WEL NOG REGISTREREN VOOR DE WACHTLIJST. DOOR DE GROTE INTERESSE ZAL DE SESSIE VERMOEDELIJK NOG HERHAALD WORDEN IN DE TOEKOMST.

 
Fotogalerij
ING Logo
Delen
Deel dit bericht