Offshore Fabriek

Datum: 
8 december 2015 17:00 t.e.m. 21:00
Locatie: 
Voka - Kamer Van Koophandel West-Vlaanderen President Kennedylaan 9 A 8500 Kortrijk

West-vlaanderen wil met de 'Fabrieken voor de Toekomst' en de 'Offshore Fabriek' zijn pijlen richten op de innovatieve, toekomstgerichte en duurzame ontwikkeling van cleantech. Bedrijven die vooruit (willen) kijken, hebben er alle belang bij om deze markt te verkennen en de boot richting expansie niet te missen.

 “In de komende jaren zal voor grosso modo 4 miljard Euro geïnvesteerd worden in nieuwe offshore windmolens in Belgische wateren en een bedrag van gelijke orde in onderhoud van de bestaande windmolens.  Tegelijkertijd is deze offshore sector actief op zoek naar nieuwe oplossingen voor componenten en diensten om veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt energie te leveren.  Dit biedt kansen aan kleine en grote West-Vlaamse ondernemingen om specifieke diensten en producten te leveren voor deze internationale markt.  Durf, kwaliteit en betaalbaarheid zijn sleutelwoorden voor succes.” Joost Vanden Berghe (DNV-GL Belgium)

Voka West-Vlaanderen wil bedrijven ondersteunen die in de toekomst een potentiële toeleverancier kunnen worden van de offshore markt. Gedurende 4 sessies brengt Voka West-Vlaanderen deze bedrijven samen met keyspelers uit de offshore sector om dieper in te gaan op de geheimen, valkuilen & opportuniteiten van de offshore markt.

Christophe“Zeker ook voor onze regio is de offshore sector een boomende markt, en de Offshore Fabriek moet ertoe bijdragen dat nog meer potentiële toeleveranciers geactiveerd worden. Er komen zo veel verschillende technologieën en specialisaties aan te pas, dat enorm veel West)Vlaamse bedrijven er hun voordeel mee kunnen doen.” Christophe Dhaene (e-BO Enterprises)

Mis de boot dus niet en ontdek het programma opvolgende link.

Voor meer informatie, contacteer Tine Maestine.maes@voka.be of 056 23 50 48 .

 
Delen
Deel dit bericht