Ostend Inspirational Congres

Datum: 
22 oktober 2019 08:30
Locatie: 
Kursaal Oostende
Ostend Inspirational Congress

Op 22 oktober is het Kursaal Oostende ‘the place to be’ voor een dag vol inspirerende ideeën, keynote sprekers en interessante netwerkmogelijkheden. Zet je duikbril op en bereid je voor op ‘a real deep dive for the meeting industry’. GreenBridge zal er ook aanwezig zijn met een stand!

Dit mag je verwachten:

Tom Palmaerts, partner bij Trendwolves, geeft je een rondleiding door de allernieuwste trends in de meeting industry en hij vertelt hoe je je er best op voorbereidt. Moderator Samme Allen challenget je ondertussen uit om nog dieper te duiken en nog verder te gaan. Deze ervaren moderator stond op het podium van een brede range aan internationale events. Ze tackelt gevoelige onderwerpen, managet energetische debatten en cross culturele uitdagingen in tijds- en drukgevoelige omgevingen als geen ander.

 

 

De zoektocht naar en de bescherming van ons erfgoed en het belang daarvan voor de meetingsector brengt je in de namiddag letterlijk naar het water. Time to jump and start exploring! Je leert je dive buddies nu echt kennen. Pieter Jan Jordaens introduceert je daarna in blue energy en offshore wind en Niel van Herck geeft je inzichten in de do’s and don’ts van social media voor onderaannemers, met referenties als de NMBS en Toerisme Vlaanderen op zak. Vervolgens laat Peter Craeymeersch van Kursaal Oostende je kennismaken met alle projecten die er nog op stapel staan in Oostende. Hij vertelt je ook hoe de stad aan zee zich voorbereidt op de toekomst.

 

 

Ostend Inspirational Congres is een internationaal congres in het Kursaal Oostende. Het evenement zelf en alle communicatie verloopt in het Engels. Het programma is volledig gratis voor meeting- en eventmanagers.

Registreren en het volledige programma bekijken kan via deze link. Wees er snel bij!

 
Delen
Deel dit bericht