UGent Blue Growth Summerschool 2019

Datum: 
9 september 2019 08:30 t.e.m. 20 september 2019 16:15
Locatie: 
Oostende
blue growth summer school

De #BlueGrowth Summer School vindt plaats in GreenBridge, UGent Campus Oostende in Belgium van 9 tot 20 september 2019.

Registreer je voor de UGent Blue Growth Summer School in September

Van 9 tot 20 september vindt op Campus Oostende de vierde editie van de succesvolle Blue Growth Summer School plaats. Inschrijven kan tot 19 augustus.

Innovatie, windenergie, duurzaamheid, ecosystemen, Europees beleid, een bezoek aan de windmolenparken op zee, enzovoort. Van 9 tot 20 september laat de nieuwe editie van de Blue Growth Summer School geen Blue Economy thema onbesproken. De Summer School vindt plaats in GreenBridge op de Campus Oostende van de UGent en richt zich op onder andere ingenieurs, bio-ingenieurs, geologen en marine biologen en andere young professionals.

Meer info via http://www.bluegrowth.ugent.be/summerschool. Het is mogelijk om je te registreren tot 19 augustus. Met vragen kan je terecht op bluegrowthsummerschool@ugent.be

Rol van de Summer School

Het doel van de Summer School is om een diepgaand overzicht te geven in termen van 'Ocean Literacy', waarbij zowel maritieme als mariene modules worden behandeld. De Blue Growth Summer School probeert een uitgebreide training te geven waarbij rekening wordt gehouden met interdisciplinaire kennis gecombineerd met expertise op het werkveld en excursies ter plaatse.

Uniek => Job Fair op 20 september

Op vrijdag 20 september plant Campus Oostende tevens een Job Fair. De ideale gelegenheid om bedrijven met technische of andere openstaande vacatures in contact te brengen met studenten uit een meer technische achtergrond.

Interesse? Neem zeker contact met bluegrowthsummerschool@ugent.be of neem een kijkje op de website

MBA program offshore energy

Op 9 en 10 september en op 19 en 20 september is de Summer School gekoppeld aan het MBA program offshore energy. De cursus is gericht op het verbeteren van de competenties van studenten op het gebied van leiderschap.

Meer informatie en inschrijvingen (ook tot 19 augustus)

'Sea' You in September! 

 
Fotogalerij
Delen
Deel dit bericht