Go-Virtual

Software Developer van cutting edge Plannings-, Distributie-, (mobiele) Tijdregistratie- en Track&Trace programma's op maat.

GO-VIRTUAL is gespecialiseerd in planning, (mobiele) tijdregistratie en Track&Trace.

 

Met SOLUTIO (eigen ontwikkeling) heeft GO-VIRTUAL een unieke en gebruiksvriendelijke planning- en tijdregistratiesoftware in huis.

 

SOLUTIO brengt heel wat planningsmogelijkheden (Projectplanning - GANTT, Operationele Planning, Logistieke Planning, Service Planning en Dispatch Planning) samen in één overzicht.

Met SOLUTIO beheert u op een eenvoudige wijze al uw projecten, medewerkers, logistieke middelen en leveranciers.

 

Daar waar heel wat planningssoftware aan flexibiliteit moeten inboeten en grafische overzichten meestal onvoldoende zijn, is SOLUTIO heel flexibel in gebruik en grafisch erg sterk.

Door een geïntegreerd tijdregistratiesysteem kan u een volledige opvolging doen van zowel aanwezigheden als daadwerkelijk gepresteerde werkuren.

 

De integratie met andere software (ERP, WMS, …) is een veel gevraagde service welke naadloos aan SOLUTIO kan worden gekoppeld.

 

SOLUTIO is een planning- en tijdregistratiesoftware die te gebruiken is in verschillende sectoren, zoals bouw en interieur, verhuring, IT-organisaties, service na verkoop, productie ...

 

www.go-virtual.biz

sales@go-virtual.com

 

 
Delen
Deel dit bericht