Ingenieurs gezocht voor missie naar India

3 februari 2015

Het India Platform nodigt ingenieurs -onderzoekers en ondernemers- uit om enkele veelbelovende onderzoeksgroepen en bedrijven te bezoeken in de Indiase staat Karnataka.

Het India Platform faciliteert voor deze reis ontmoetingen op maat met potentiële partners in de twee snelgroeiende steden Bangalore en Mangalore.

De Ventures Visit van het India Platform vindt plaats van zaterdag 28 maart tot zaterdag 4 april 2015 in Bangalore en Mangalore. De delegatie zal bestaan uit 15 tot 20 deelnemers.

Het bezoek is gebaseerd op de succesformule van eerdere India Platformbezoeken:

  • Het nodigt deelnemers uit van verschillende Europese landen (meer bepaald België, Nederland, Tsjechië en Portugal).
  • Het creëert de voorwaarden om duurzame linken te leggen in een Indiase context.
  • Het brengt vertegenwoordigers van verschillende ingenieurssectoren bij elkaar: technische experts, onderzoekers, bedrijfsleiders en innovators.


Kandidaten worden vooraf meermaals gecontacteerd om ervoor te zorgen dat de passende potentiële partners in India worden geïdentificeerd. Naast de persoonlijke ontmoetingen, staan ook gezamenlijke gesprekken en diners op het programma zodat ook connecties tussen de Indiase partners duidelijk worden en benut kunnen worden. Hoger onderwijsinstellingen en bedrijfsbezoeken zijn eveneens geprogrammeerd.

Bedrijven die al interesse getoond hebben, zijn -in Bangalore- Bosch India, Infosys, Valdel Group of Engineering , Jyotho industries, Global Edge en -in Mangalore- Lamina Industries. Op dag 1 van het bezoek geven enkele sprekers een beknopt overzicht van de uitdagingen en mogelijkheden voor ingenieurs in Zuid-India. Een van die sprekers is de heer Bart De Groof, Belgische Consul in Chennai.

Info

Indien ingenieurs interesse hebben bij dit bezoek, gelieve voor 10 februari 2015 contact op te nemen met Nele De Gersem (indiaplatform@UGent.be)
Verdere info: www.venturesvisit.be

 
Delen
Deel dit bericht