Quick wins Blue Energy: steun voor innovatieve Blue Energie ideeën

29 september 2015

Actief in de blue energy sector? Aan het broeden op een vernieuwend project samen met één of meerdere andere bedrijven? Dan is deze call iets voor u!

In het kader van de Fabriek voor de Toekomst Blue Energy wenst de POM West-Vlaanderen samenwerking tussen bedrijven te stimuleren met het oog op innovatie. Via de call “Quick Wins FvT Blue Energy” zullen een aantal kortlopende en praktijkgerichte innovatieve samenwerkingsprojecten ondersteund worden.

Belangrijkste voorwaarden:

  • De uitwerking van een product, technologie of dienst gerelateerd aan de sector van ‘blue energy’. Onder ‘blue energy’ wordt enerzijds offshore wind energie verstaan en anderzijds golf- en getijdenenergie.
  • Het resultaat van de projecten onder de vorm van een proefopstelling, pilootinstallatie of prototype is haalbaar op korte termijn (max. 1 jaar).
  • Het project wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking tussen minimum 2 onderling onafhankelijke bedrijven waarvan minstens 1 kmo en minstens 1 in West-Vlaanderen gevestigd.
  • Maximaal steunbedrag van € 25.000 per project.

 

Via deze link  kan u het reglement en inschrijvingsformulier downloaden. Een Word-versie van het inschrijvingsformulier is op eenvoudig verzoek te bekomen.

 

Timing: Projectaanvragen dienen ingediend te worden bij de POM West-Vlaanderen tegen uiterlijk10 november 2015.

Contact: Pieter Mathys, Stafmedewerker Cleantech, pieter.mathys@pomwvl.be

 
Delen
Deel dit bericht