Ad Pro Systems & Software

The translation of this page is not available at the moment.

 

 

Bij AdPro worden wij gedreven door het slaan van bruggen en het faciliteren van kennisdeling tussen verschillende actoren.

Daarvoor ontwikkelen we een performant en gebruiksvriendelijk web platform dat bedrijven en openbare besturen toelaat om met en voor hun stakeholders netwerken uit te bouwen rond hun kennisdomeinen.

Zo ondersteunen we competentiecentra op het gebied van natuur- en haveneducatie enerzijds en  maintenance management, anderzijds. Alles draait daarbij om web-based plannings- en beheersystemen. Deze laten de klanten van AdPro toe om efficiënt te plannen en te communiceren.

In de wereld van haven- en natuureducatie zorgen we er onder meer voor dat organisaties bezoekersstromen kunnen plannen en beheren; de nodige resources voor geleide bezoeken kunnen inplannen; gidsen en begeleiders kunnen aanvragen; de communicatie met bezoekende scholen kunnen optimaliseren; Enz. Verdere projecten binnen dit boeiende domein van technologische educatie krijgen steeds meer vorm en toekomstperspectief.

Binnen maintenance management zorgen we ervoor dat klanten hun onderhoudsactiviteiten perfect kunnen inplannen, organiseren en uitvoeren. De juiste persoon op het juiste moment aan de juiste taak laten werken is de boodschap. Dat doet hij op basis van de nodige technische informatie en technische resources die vlot toegankelijk zijn via het AdPro-platform. Voor revisiebedrijven gaan we nog een stap verder en ondersteunen we het commercieel traject van offerte over intake en herstelling tot facturatie.

AdPro mag zich de trotse partner noemen van o.m. 

                   

              

Philip Janssens

E   philip@adpro.be
W  www.adpro.be

T  +32-(0)59/33 19 83

 
Delen
Deel dit bericht