Solide basis

GreenBridge is meer dan een incubator en een wetenschapspark van de Universiteit Gent.

Solide basis in alle aspecten van het ondernemerschap

GreenBridge is meer dan een incubator en een wetenschapspark van de Universiteit Gent. Het management team bestaat uit dynamische mensen met jarenlange ervaring in de diverse domeinen waarmee elke hightech onderneming in aanraking komt.

GreenBridge nv is een samenwerking tussen Universiteit Gent, POM West-Vlaanderen, Katholieke Hogeschool Vives en AG Haven Oostende. Later werden ook ADMB (2007) en Hogeschool West-Vlaanderen (2010) aandeelhouder van GreenBridge nv. Een delegatie van aandeelhouders maakt het management team van GreenBridge uit.

Management team

De bedrijven in de GreenBridge incubator kunnen rekenen op advies en begeleiding van een ervaren management team. Samen met enkele externe consultants staat het managementcomité starters bij in alle aspecten van het ondernemerschap, zowel met ad hoc advies als met intensieve coaching.

Het managementcomité staat in voor het dagelijkse beheer van de incubator. Het neemt bovendien enkele uitvoerende taken op zich voor zowel de incubator als het wetenschapspark en tracht voor beide ook investeerders aan te trekken.

 
Delen
Deel dit bericht