Voordelen KMO

Je vermijdt zware investeringen

Dankzij Greenbridge moet u niet zelf op zoek naar kantoorruimte, laboratoriumfaciliteiten en vergaderzalen. In onze incubator vindt u alle infrastructuur onder één dak. En aan voordelige tarieven. U laat de kantoren bovendien soepel meegroeien met uw onderneming. Zo vermijdt u onnodig zware investeringen in de cruciale startfase van uw onderneming.

Je staat er niet alleen voor

Wij bieden u een team van ervaren managers bij wie je steeds terecht kunt voor professioneel strategisch, juridisch en financieel advies. En dat in elke fase van jouw groei. Je moet dus niet zelf op zoek naar professionele consultants. Bovendien hebben we raamcontracten afgesloten met gespecialiseerde dienstverleners, zoals boekhoudkantoren, patentbureaus en verzekeringsmaatschappijen. Zo vermijd je de vaak hoge tarieven die ze aanrekenen voor hun advies.

Je hebt alle basisdiensten binnen handbereik

Als KMO heb je niet de financiële middelen om zelf personeel aan te werven voor de receptie, de boekhouding of de administratie. GreenBridge biedt je die diensten aan een betaalbare prijs. Zo neem je een professionele start, aan een beperkte kost.

Je organiseert evenementen naast je deur

In de seminarieruimte van ...m² kun je een seminarie organiseren om jouw kennis te delen of een netwerkreceptie ter gelegenheid van jouw succesverhaal.

Je zakencontacten vinden snel de weg

Het wetenschapspark is vlot bereikbaar. Je zakencontacten uit Gent en Brussel zijn steevast te vroeg, dankzij het filevrij rijden. Eenmaal aangekomen vinden ze snel een plekje op de ruime parking voor de incubator.

 
Delen
Deel dit bericht